Dat bevestigt zijn advocaat Frederik Pollet. De man zit in de cel voor zijn rol in het ongeval dat het leven kostte aan Charlotte Gysel. De 18-jarige jonge vrouw uit Bovekerke (Koekelare) kwam eind september om het leven bij een verkeersongeval in Edewalle (Kortemark). P. reed met zijn zware pick-up frontaal in op de Fiat 500 van Charlotte. Het meisje maakte geen schijn van kans. De man was naar verluidt aan het spookrijden, reed veel te snel én had 2,39 promille alcohol in zijn bloed.

De man, een 38-jarige Oekraïner met domicilie in Spanje, zit ondertussen nog altijd in een rolstoel. Bij het ongeval brak hij zijn twee enkels. Hij revalideert in de gevangenis. Naast het onderzoek naar het ongeval loopt ook een onderzoek loopt naar sociale fraude, inbreuken op de BTW-wetgeving en het niet-correct aangeven van de belastinginkomsten door Andriy P.

Dat bevestigt zijn advocaat Frederik Pollet. De man zit in de cel voor zijn rol in het ongeval dat het leven kostte aan Charlotte Gysel. De 18-jarige jonge vrouw uit Bovekerke (Koekelare) kwam eind september om het leven bij een verkeersongeval in Edewalle (Kortemark). P. reed met zijn zware pick-up frontaal in op de Fiat 500 van Charlotte. Het meisje maakte geen schijn van kans. De man was naar verluidt aan het spookrijden, reed veel te snel én had 2,39 promille alcohol in zijn bloed. De man, een 38-jarige Oekraïner met domicilie in Spanje, zit ondertussen nog altijd in een rolstoel. Bij het ongeval brak hij zijn twee enkels. Hij revalideert in de gevangenis. Naast het onderzoek naar het ongeval loopt ook een onderzoek loopt naar sociale fraude, inbreuken op de BTW-wetgeving en het niet-correct aangeven van de belastinginkomsten door Andriy P.