Dodelijke aanrijder van ongeval in Gits is man van 31 uit Aartrijke

Redactie KW

Donderdagavond werd een meisje van 15 dodelijk aangereden terwijl ze in Gits met haar fiets op weg was. De aanrijder pleegde vluchtmisdrijf maar heeft zich deze nacht wel aangegeven bij de politie.

Het ongeval gebeurde op donderdag 17 december rond 18 uur langs de Bruggesteenweg in Hooglede-Gits, ter hoogte van het kruispunt met de Koolskampstraat. Een fietsster werd er gegrepen door een donkerkleurig voertuig. Het zou gaan om een donkerkleurige bestelwagen of kleine terreinwagen. Na de aanrijding vervolgde het voertuig zijn weg verder richting Torhout.

Dodelijke aanrijder van ongeval in Gits is man van 31 uit Aartrijke

Door het ongeval zou het voertuig schade hebben opgelopen aan de linkervoorhoek. De fietsster overleed later op de avond aan de gevolgen van de aanrijding.

Dodelijke aanrijder van ongeval in Gits is man van 31 uit Aartrijke

De aanrijder heeft zich afgelopen nacht gemeld bij de politie. Het gaat om een man (°1984) uit Aartrijke. Hij wordt in de loop van de namiddag voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Kortrijk. Pas na de voorleiding zal opnieuw gecommuniceerd worden, mogelijk in de vorm van een korte persconferentie.

(FJA/Foto SB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten