Dodelijk ongeval op zaterdagavond in Menen

Redactie KW

Zaterdagavond viel één dode, een man uit Geluwe, te betreuren bij een ongeval op de grens van Menen en Geluwe.

Een voertuig komend van Menen begon ter hoogte van het tankstation DATS Menen te slingeren en kwam dwars op het rijvak van de andere richting terecht. De Audi komend uit Geluwe kon de aanrijding niet vermijden. De impact was zo hevig dat de zijkant van het aangereden rode voertuig ver ingedeukt werd. Beide voertuigen kwamen tot stilstand in de Haantjesstraat. De toegesnelde medische diensten konden enkel de dood vaststellen van de man die het rode voertuig bestuurde.

De twee inzittenden van het andere voertuig werden licht gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Menen, aldus brandweerofficier Dubois. De weg tussen de N58 in Geluwe en de Wilgenlaan in Menen werd afgesloten voor het doorgaand verkeer. De brandweerpost Menen zorgde voor de nodige signalisatie.

Te snel

Het parket kwam ter plaatse voor de nodige vaststellingen. De deskundige stelde vast dat het dodelijk slachtoffer te snel reed en na een bruusk manoeuvre van zijn rijstrook afweek. De 46-jarige man uit Geluwe droeg ook geen gordel.

(NFG)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.