Een personenwagen belandde op zijn kop op de linkerkant van de rijweg richting Brugge. Vier inzittenden raakten bij het ongeval lichtgewond. Door het ongeval ontstond er een grote file richting Torhout. De zwaar beschadigde personenwagen werd weggetakeld.

"De twee kinderen, Delphine en ikzelf zijn allemaal ok", laat Davy De fauw weten in een eerste reactie. "We zijn allemaal fel geschrokken. Op enkele schrammetjes na zijn we er goed van af gekomen. De mensen in de directe omgeving van het ongeval hebben ons meteen hulp geboden. Ik wil hen oprecht bedanken."

(BF)

Een personenwagen belandde op zijn kop op de linkerkant van de rijweg richting Brugge. Vier inzittenden raakten bij het ongeval lichtgewond. Door het ongeval ontstond er een grote file richting Torhout. De zwaar beschadigde personenwagen werd weggetakeld."De twee kinderen, Delphine en ikzelf zijn allemaal ok", laat Davy De fauw weten in een eerste reactie. "We zijn allemaal fel geschrokken. Op enkele schrammetjes na zijn we er goed van af gekomen. De mensen in de directe omgeving van het ongeval hebben ons meteen hulp geboden. Ik wil hen oprecht bedanken."(BF)