De brandweer kreeg het vuur snel onder controle. Het vuur vond een gretige prooi in een hoeveelheid asfalt en isolatiemateriaal en is mogelijks ontstaan als gevolg van asfalteringswerken eerder op de dag. Arbeiders waren er tot kort na de middag aan de slag, maar op het ogenblik van de brand was niemand meer op de werf aanwezig.

Enkele gasflessen die zich eveneens op het dak bevonden, werden door de brand aangestraald, waardoor de kraan weggeblazen werd, wat gepaard ging met een felle knal. Agenten van politiezone Gavers snelden meteen een perimeter in en hielden de vele kijklustigen en buurtbewoners op afstand.

(NDZ)

De brandweer kreeg het vuur snel onder controle. Het vuur vond een gretige prooi in een hoeveelheid asfalt en isolatiemateriaal en is mogelijks ontstaan als gevolg van asfalteringswerken eerder op de dag. Arbeiders waren er tot kort na de middag aan de slag, maar op het ogenblik van de brand was niemand meer op de werf aanwezig. Enkele gasflessen die zich eveneens op het dak bevonden, werden door de brand aangestraald, waardoor de kraan weggeblazen werd, wat gepaard ging met een felle knal. Agenten van politiezone Gavers snelden meteen een perimeter in en hielden de vele kijklustigen en buurtbewoners op afstand. (NDZ)