Er vielen geen gewonden, maar beide voertuigen liepen schade op. De agenten waren onderweg naar een loslopende koe.

"Onze patrouille reed prioritair met zwaailichten en sirene. In de Koninginnelaan voerde een bestuurster (27) uit Sint-Martens-Latem net een manoeuvre uit toen de combi voorbij kwam. Er volgde een aanrijding met stoffelijke schade tot gevolg", zegt commissaris Frank Delva van de lokale politie Middelkerke. De politie van Oostende kwam de vaststellingen doen.

"De patrouille was net onderweg naar een loslopende koe die op straat rond rende en voor verkeerschaos zorgde. Er is een andere patrouille op afgestuurd en de koe zat snel opnieuw in de wei", aldus de commissaris.

(BB)

Er vielen geen gewonden, maar beide voertuigen liepen schade op. De agenten waren onderweg naar een loslopende koe."Onze patrouille reed prioritair met zwaailichten en sirene. In de Koninginnelaan voerde een bestuurster (27) uit Sint-Martens-Latem net een manoeuvre uit toen de combi voorbij kwam. Er volgde een aanrijding met stoffelijke schade tot gevolg", zegt commissaris Frank Delva van de lokale politie Middelkerke. De politie van Oostende kwam de vaststellingen doen."De patrouille was net onderweg naar een loslopende koe die op straat rond rende en voor verkeerschaos zorgde. Er is een andere patrouille op afgestuurd en de koe zat snel opnieuw in de wei", aldus de commissaris. (BB)