De uitbaters van café Saint-Hubert langs de Kortrijksesteenweg bleven opvallend lang weg toen ze een vat moesten vervangen. Twee klanten roken onraad en gingen een kijkje nemen. Ze troffen de uitbaters bewusteloos aan in de kelder. Bovendien raakten de klanten zelf ook bedwelmd. Alle slachtoffers werden overgebracht naar het ziekenhuis.

Volgens de brandweer was het aansluiten van een nieuw vat bier de boosdoener. Op dat moment kwam CO2 vrij, waardoor in de kelder een zuurstoftekort ontstond.

(Belga - Foto LO)

De uitbaters van café Saint-Hubert langs de Kortrijksesteenweg bleven opvallend lang weg toen ze een vat moesten vervangen. Twee klanten roken onraad en gingen een kijkje nemen. Ze troffen de uitbaters bewusteloos aan in de kelder. Bovendien raakten de klanten zelf ook bedwelmd. Alle slachtoffers werden overgebracht naar het ziekenhuis.Volgens de brandweer was het aansluiten van een nieuw vat bier de boosdoener. Op dat moment kwam CO2 vrij, waardoor in de kelder een zuurstoftekort ontstond.(Belga - Foto LO)