"Deze betonblokken werden destijds door de gemeente Ichtegem geplaatst om de snelheid van het verkeer te breken. Volgende week zit ik samen met burgemeester Jan Bekaert van Ichtegem om te overleggen en samen naar een oplossing te zoeken. In elk geval moeten we stappen ondernemen om zo'n ongeval in de toekomst te vermijden", is de Oudenburgse burgemeester overtuigd.

"Wat we precies zullen doen, zal blijken uit ons gesprek. Ofwel halen we de blokken weg ofwel laten we ze in een andere, meer in het oog springende kleur schilderen."

(LIN)

"Deze betonblokken werden destijds door de gemeente Ichtegem geplaatst om de snelheid van het verkeer te breken. Volgende week zit ik samen met burgemeester Jan Bekaert van Ichtegem om te overleggen en samen naar een oplossing te zoeken. In elk geval moeten we stappen ondernemen om zo'n ongeval in de toekomst te vermijden", is de Oudenburgse burgemeester overtuigd."Wat we precies zullen doen, zal blijken uit ons gesprek. Ofwel halen we de blokken weg ofwel laten we ze in een andere, meer in het oog springende kleur schilderen." (LIN)