Briefje achtergelaten na aanrijding, maar contactgegevens zijn weg door regen

Aloysi Desnouck. © (Foto Belga)
Redactie KW

Onaangename verrassing voor voormalig Miss België-kandidate Aloysi Desnouck (21) uit Adinkerke. Toen haar werkdag eropzat, stelde ze vast dat er iemand tegen haar wagen was gereden. De persoon in kwestie liet een briefje achter, maar de contactgegevens zijn bijster na de zware regenval.

Aloysi Desnouck werkt bij Agence Rembrandt in de Dynastielaan in De Panne. Daar parkeerde ze zaterdagnamiddag om 13 uur haar zwarte Renault Clio. Toen ze om 17 uur weer bij haar auto kwam, zag ze dat de zijkant en de deur beschadigd waren. “Er stak gelukkig een briefje achter de ruitenwisser, al ben ik daar niet zoveel mee. Wellicht liet die persoon ook zijn of haar contactgegevens achter, maar die zijn dan natgeregend en afgewaaid”, reageert Aloysi.

Nu staat er alleen ‘Accident – Ongevaal’ op dat blaadje. “Daar ben ik natuurlijk niet zo veel mee, behalve het vermoeden dat het om een Franse aanrijder gaat die wellicht met een rode wagen rijdt. Ik heb geen omniumverzekering. Een snelle navraag leert dat de herstelling mij zo’n 2.000 euro zou kosten”, gaat Aloysi verder.

Briefje achtergelaten na aanrijding, maar contactgegevens zijn weg door regen
© (Foto Facebook)

Daarom probeert ze via een oproep op Facebook alsnog de persoon in kwestie te kunnen bereiken. “Ik acht de kans klein, maar het is het proberen waard”, klinkt het nog. Na een uur was haar oproep zaterdagavond al 50 keer gedeeld, voorlopig zonder succes.

Enkele mensen die reageerden, vrezen dat er geen contactgegevens op het briefje stonden en dat de aanrijder enkel deed alsof hij die achterliet, om zo getuigen van het ongeval te sussen.

Aloysihttps://www.facebook.com/aloysi.desnouck.58https://www.facebook.comFacebook1

Jammer genoeg heeft er iemand tegen mijn auto gereden.. de persoon heeft een blaadje tussen mijn ruitenwisser gestopt…

Geplaatst door Aloysi Desnouck op Zaterdag 27 juni 2020

rich1.0https://www.facebook.com/aloysi.desnouck.58/posts/614280906107017552

(WVH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier