Brandweer ruimt stormschade op

Langs de Russchaertstraat in Voormezele versperde een boom de volledige weg. © DBI
Redactie KW

De brandweer van Ieper heeft zowel zondagavond als maandagvoormiddag de handen vol gehad met het opruimen van stormschade.

Zondagavond werd de brandweer van Ieper opgeroepen voor stormschade langs de Dranouterstraat in Heuvelland. Afgewaaide takken versperden daar de weg. Ook langs de A19 moest de brandweer tussenkomen om afgewaaide takken op te ruimen.

Maandagmorgen trok de wind nog aan en moest de brandweer van Ieper op verschillende plaatsen tussenkomen om omgewaaide bomen en takken op te ruimen. Onder meer langs de Zuiderring in Ieper en de Russchaertstraat in Voormezele waaiden bomen om.

Elektriciteitskabels

Iets later moesten de spuitgasten nog tussenkomen langs de Pappotstraat in Zillebeke. Daar hing een grote tak in de elektriciteitskabels.

Langs de Dikkebusseweg kraakte een grote tak af die de rijweg volledig versperde. Er zijn momenteel twee ploegen van de brandweer op de baan om alle stormschade op te ruimen. (DBI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten