Het waren enkele bezorgde chauffeurs die de hulpdiensten iets voor 10 uur opbelden. Ter hoogte van de Burgemeester Felix de Bethunelaan, tussen de brug en het ronde punt, lag een grote hoeveelheid beton op het wegdek.

Het beton, naar alle waarschijnlijkheid afkomstig van één van de vrachtwagens actief op de bouwwerf van de HoWest, diende verwijderd te worden en daarvoor werd een beroep gedaan op de brandweer. Met heel wat water, spades, borstels en het nodige zweet waren ze een tijdlang in de weer.

Tijdens de opruimwerken werd het verkeer over een rijvak gebracht, wat voor de nodige verkeershinder zorgde. (CL)

Het waren enkele bezorgde chauffeurs die de hulpdiensten iets voor 10 uur opbelden. Ter hoogte van de Burgemeester Felix de Bethunelaan, tussen de brug en het ronde punt, lag een grote hoeveelheid beton op het wegdek. Het beton, naar alle waarschijnlijkheid afkomstig van één van de vrachtwagens actief op de bouwwerf van de HoWest, diende verwijderd te worden en daarvoor werd een beroep gedaan op de brandweer. Met heel wat water, spades, borstels en het nodige zweet waren ze een tijdlang in de weer.Tijdens de opruimwerken werd het verkeer over een rijvak gebracht, wat voor de nodige verkeershinder zorgde. (CL)