Er hing een doordringende geur van brandstof en aan de rand van het Spaarbekken waren er slierten van mazout te zien. De brandweer bestreed de vervuiling met een boot op het Spaarbekken en een ploeg ging langs de betonnen boord van het Spaarbekken om het goedje te neutraliseren.

De Scheepvaartpolitie kwam ter plaatse en stelde een onderzoek in. Op het Spaarbekken waren heel wat watersporters actief, daarom werd een controle gedaan van de volledige plas. Wie de vervuiler is is nog niet bekend, maar deze is waarschijnlijk afkomstig van een boot uit de nabije aanlegplaats.

(JT)

Er hing een doordringende geur van brandstof en aan de rand van het Spaarbekken waren er slierten van mazout te zien. De brandweer bestreed de vervuiling met een boot op het Spaarbekken en een ploeg ging langs de betonnen boord van het Spaarbekken om het goedje te neutraliseren. De Scheepvaartpolitie kwam ter plaatse en stelde een onderzoek in. Op het Spaarbekken waren heel wat watersporters actief, daarom werd een controle gedaan van de volledige plas. Wie de vervuiler is is nog niet bekend, maar deze is waarschijnlijk afkomstig van een boot uit de nabije aanlegplaats.(JT)