Zware uitslaande brand vernielt appartement

Redactie KW

Woensdagmorgen 20 januari brak er brand uit op het gelijkvloers van een appartementsgebouw in de Brugsesteenweg in Wenduine. Twee personen moesten naar het ziekenhuis worden overgebracht. Twee appartementen raakten onbewoonbaar.

Even over halfacht deze morgen brak er brand uit op het gelijkvloerse appartement. Buren spraken ook over een ontploffing. De vlammen sloegen reeds naar buiten bij aankomst van de brandweer. Die zette meteen de aanval op het vuur in en had de brand na een half uur onder controle.

Twee personen werden met brandwonden en intoxicatieverschijnselen naar het ziekenhuis overgebracht. Het appartement op het gelijkvloers is volledig uitgebrand en ook het appartement op de eerste verdieping is zwaar beschadigd en onbewoonbaar.

Hoe en waar de brand precies is ontstaan, wordt nog onderzocht . Door de bluswerken was de Brugsesteenweg in beide richtingen voor het autoverkeer afgesloten. (JVM)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten