Uitslaande tuinhuisbrand in Moorslede

© BF
© BF
Bert Feys
Bert Feys Medewerker KW

Langs de Iepersestraat in Moorslede woedde woensdagavond omstreeks 23.30 uur een serieuze brand. Een tuinhuis langs de achterzijde van een woning brandde er volledig uit. Drie kippen die er in de buurt zaten overleefden de brand niet.

Schepen Benedikt Vallaey keerde omstreeks 23.30 uur samen met tennisspeler Kevin Serruys terug van de tennisclub op de Grimmertingesite toen de vrienden plots een vreemde geur vaststelden. Die geur kwam van achter de huizenrij langs de Iepersestraat.

Uitslaande tuinhuisbrand

Toen ze zagen dat er een tuinhuis in brand stond sloeg het duo onmiddellijk alarm. De brandweer werd opgebeld en de bewoners van de woning en de omwonenden werden gealarmeerd. Het vuur sloeg al snel uit het dak van het tuinhuis, een grote rookpluim was tot ver te zien.

De brandweer kreeg de brand snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat het tuinhuis helemaal uitbrandde. Drie kippen die in de nabijheid van het tuinhuis zaten overleefden de brand niet.

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten