Opschudding als brandweer over parcours Natourcriterium komt gereden

© (Foto BF)
Redactie KW

De toeschouwers van het Natourcriterium in Roeselare werden dinsdagavond plots opgeschrikt toen verschillende brandweerwagens de finishlijn passeerden. De brandweer moest omstreeks 19 uur uitrukken naar de Achiel Denysstraat. Daar bleek er uiteindelijk weinig aan de gang te zijn.

Een tiental minuten vooraleer de profrenners zouden starten aan de hoofdwedstrijd van het Natourcriterium werd de brandweer van Roeselare opgeroepen voor een brand in de Achiel Denysstraat. De brandweer snelde onmiddellijk toe. Bij het aanrijden moesten de blussers de finishlijn van het Natourcriterium in de Sint-Amandsstraat overschrijden.

Heel wat toeschouwers vroegen zich af wat er precies gebeurd was, maar uiteindelijk was er nauwelijks iets aan de hand. In een woning langs de Achiel Denysstraat, een zijstraat van de Hugo Verrieststraat was er een probleem met een dampkap. De brandweer kon het probleem snel oplossen en terug naar de kazerne keren. Terwijl Mark Cavendish in de Sint-Amandsstraat naar de overwinning spurtte, keerden de brandweerwagens via een andere weg terug naar de kazerne. (BF)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten