Chauffeur zwaargewond bij ongeval in Sint-Michiels

© (Foto JVM)
Jan Van Maele
Jan Van Maele Medewerker KW

Rond 18 uur gebeurde dinsdagmiddag in de Heidelbergstraat in Sint-Michiels Brugge een zwaar ongeval.

Het was door de voetbalmatch van Club Brugge bijzonder druk in en rond Brugge. Zo ook in de Heidelbergstraat. Er was stapvoets tot stilstand verkeer in de richting van Brugge.

Dat had de bestuurder van een zware tractor met aanhangwagen te laat opgemerkt waardoor het tot een botsing kwam. De tractor reed een personenwagen aan die op zijn beurt de wagen voor hem aanreed. Het was in die laatste wagen dat de bestuurder zwaargewond raakte.

Bovendien bleek de wagen een anoniem politievoertuig te zijn die aan het parket toebehoort. De passagier raakte als bij wonder niet gewond. Ook in de eerste wagen die aangereden werd door de tractor raakte niemand gewond.

De opgeroepen brandweer nam de tijd en ging met de nodige voorzichtigheid te werk om de bestuurder die met zware rug- en nekklachten kampte te bevrijden. Dat duurde een goede 40 minuten. Door het ongeval was de Heidelbergstraat in beide richtingen voor het autoverkeer afgesloten. Dat maakte de al drukke avondspits nog wat drukker.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.