Brand in ondergrondse garage vernielt golfkarretje

© JVM
© JVM
Jan Van Maele
Jan Van Maele Medewerker KW

Vrijdagmiddag even voor 15 uur is in de Konijnendreef in Knokke-Heist brand uitgebroken in een ondergrondse garage van een villa. Een golfkarretje ging volledig in de vlammen op.

In de garage vatte een golfkarretje dat aan het opladen was vuur. Het waren de bewoners, die een sterke brandgeur en rook opmerkten, die alarm sloegen en de brandweer verwittigden. Door de dikke verstikkende rook in de garage was het geen evidentie voor de brandweermannen die bijna blindelings het vuur moesten bestrijden.

Oldtimer

De schade in de garage is groot. Naast de golfkar, die helemaal in de vlammen opging, is er ook aanzienlijke schade aan een oldtimer en een Porsche die eveneens in de garage stonden.

Het huis liep geen noemenswaardige schade op buiten wat rookschade en een sterke brandgeur binnen. Niemand raakte gewond. Door de interventie was de Konijnendreef een tijd lang afgesloten voor het autoverkeer.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten