Passanten merkten rond 2.15 uur op dat er heel wat rook uit de voordeur van het alleenstaande pand op de hoek van de Hondschotestraat en de Nijverheidslaan, vlakbij de site van het bedrijf LVD, kwam. De brandweer van de zone Fluvia was snel ter plaatse en bestreed de brand zowel via de voor- als achterkant van het gebouw.

Het vuur vernielde de volledige benedenverdieping waar ook de broodjeszaak zich bevond. Het is ook daar dat het vuur ontstond. Wellicht zorgde een kortsluiting aan een diepvries voor de brand.

(LSi)

Passanten merkten rond 2.15 uur op dat er heel wat rook uit de voordeur van het alleenstaande pand op de hoek van de Hondschotestraat en de Nijverheidslaan, vlakbij de site van het bedrijf LVD, kwam. De brandweer van de zone Fluvia was snel ter plaatse en bestreed de brand zowel via de voor- als achterkant van het gebouw. Het vuur vernielde de volledige benedenverdieping waar ook de broodjeszaak zich bevond. Het is ook daar dat het vuur ontstond. Wellicht zorgde een kortsluiting aan een diepvries voor de brand. (LSi)