Brand in woonwijk in Sint-Eloois-Vijve eist dodelijk slachtoffer

Bij een brand in een woonwijk in Sint-Eloois-Vijve, een deelgemeente van Waregem, is donderdagavond een vrouw van 71 jaar om het leven gekomen. Hoe de brand precies is ontstaan, is niet duidelijk.

Hoe de brand in de Spechtenstraat is ontstaan, is nog niet duidelijk. © NDZ

Buren verwittigden iets na halfzes de brandweer, nadat ze een duidelijk hoorbaar brandalarm hoorden afgaan. Toen de brandweer ter plaatse kwam, trof die tijdens de verkenning van de woning de bewusteloze Annie Nagels (71) en haar hondje aan. De brandweerlui brachten het slachtoffer naar buiten, maar ondanks langdurige reanimatiepogingen van het mug-team kon voor de vrouw geen hulp meer baten.

Annie Nagels was sinds oktober 2018 weduwe na het overlijden van haar man Marcus Desloovere. Ze was de moeder van Marino en Séverine De Maere en grootmoeder van Gilles en Manon. Hoe het vuur in de woning is ontstaan, is niet duidelijk. Het parket stuurde een branddeskundige en een wetsdokter ter plaatse om de precieze omstandigheden te achterhalen. De doodlopende Spechtenstraat bleef donderdagavond urenlang afgesloten. (NDZ)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.