De brand in de bunker - waarin de voorraad huisvuil tijdelijk opgeslagen wordt om daarna verwerkt te worden - is meer dan waarschijnlijk ontstaan als gevolg van zelfontbranding en ging gepaard met wat rookontwikkeling via het dak.

Dankzij het snelle ingrijpen van het eigen personeel en even later de brandweerlui van zone Fluvia, was de situatie echter heel snel onder controle. Een uurtje later kon de brandweer al naar hun kazerne terugkeren. De brand heeft geen gevolgen naar operationele werking van de verbrandingsoven.

(NDZ)

De brand in de bunker - waarin de voorraad huisvuil tijdelijk opgeslagen wordt om daarna verwerkt te worden - is meer dan waarschijnlijk ontstaan als gevolg van zelfontbranding en ging gepaard met wat rookontwikkeling via het dak. Dankzij het snelle ingrijpen van het eigen personeel en even later de brandweerlui van zone Fluvia, was de situatie echter heel snel onder controle. Een uurtje later kon de brandweer al naar hun kazerne terugkeren. De brand heeft geen gevolgen naar operationele werking van de verbrandingsoven. (NDZ)