Omstreeks 12.30 uur merkte de chauffeur van een ambulance dat er een probleem was met zijn voertuig. Ter hoogte van het op- en afrittencomplex in Rumbeke zette hij zijn voertuig langs de kant van de weg. De patiënten in de ambulance konden tijdig de ambulance verlaten.

Die stond al snel in brand. Een zwarte rookpluim was tot ver te zien. Terwijl de hulpdiensten reeds toesnelden vond er een explosie plaats. Het voertuig brandde volledig uit op de pechstrook.

De rechterrijstrook in de richting van Brugge was een hele tijd versperd. De brandweer was snel ter plaatse. (BF)

Omstreeks 12.30 uur merkte de chauffeur van een ambulance dat er een probleem was met zijn voertuig. Ter hoogte van het op- en afrittencomplex in Rumbeke zette hij zijn voertuig langs de kant van de weg. De patiënten in de ambulance konden tijdig de ambulance verlaten. Die stond al snel in brand. Een zwarte rookpluim was tot ver te zien. Terwijl de hulpdiensten reeds toesnelden vond er een explosie plaats. Het voertuig brandde volledig uit op de pechstrook.De rechterrijstrook in de richting van Brugge was een hele tijd versperd. De brandweer was snel ter plaatse. (BF)