Het waren de bewoners zelf die al snel fits hadden dat er iets niet pluis was. Er kwam rook uit hun boiler, rook die steeds maar dikker werd en de ruimte begon te vullen. De brandweer werd opgeroepen en die waren dan ook razendsnel ter plaatse.

Al snel werd de boosdoener gevonden. "Een elektrisch component van de boiler is in brand geschoten" horen we van de brandweerofficier ter plaatse. "We hebben het kunnen verwijderen en de brand was zo ook meteen onder controle. Er is geen sprake van schade, nu gaan we enkel met onze turbines de rook uit de woning blazen".

De Poortersstraat werd voor de duurtijd van de interventie volledig afgesloten. De combinatie weekend en tijdstip zorgde alvast voor heel wat kijklustigen.

Het waren de bewoners zelf die al snel fits hadden dat er iets niet pluis was. Er kwam rook uit hun boiler, rook die steeds maar dikker werd en de ruimte begon te vullen. De brandweer werd opgeroepen en die waren dan ook razendsnel ter plaatse.Al snel werd de boosdoener gevonden. "Een elektrisch component van de boiler is in brand geschoten" horen we van de brandweerofficier ter plaatse. "We hebben het kunnen verwijderen en de brand was zo ook meteen onder controle. Er is geen sprake van schade, nu gaan we enkel met onze turbines de rook uit de woning blazen".De Poortersstraat werd voor de duurtijd van de interventie volledig afgesloten. De combinatie weekend en tijdstip zorgde alvast voor heel wat kijklustigen.