Om een nog onbekende reden reed een kleine personenwagen achteraan in op een geparkeerde oplegger, met daarop een onderdeel van een torenkraan. Door de klap kwam de auto op de rijbaan terecht. De bestuurster kwam er met de schrik vanaf. Haar wagen is rijp voor de sloop.

Door het ongeval was de Koning Albert-1 Laan in de richting van Brugge afgesloten voor het verkeer. Dat zorgde voor file vanaf de E403. De politie leidde het verkeer in goede banen en deed de vaststellingen. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken.

(JVM)

Om een nog onbekende reden reed een kleine personenwagen achteraan in op een geparkeerde oplegger, met daarop een onderdeel van een torenkraan. Door de klap kwam de auto op de rijbaan terecht. De bestuurster kwam er met de schrik vanaf. Haar wagen is rijp voor de sloop. Door het ongeval was de Koning Albert-1 Laan in de richting van Brugge afgesloten voor het verkeer. Dat zorgde voor file vanaf de E403. De politie leidde het verkeer in goede banen en deed de vaststellingen. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken.(JVM)