De man was aan de slag voor een bedrijf uit de buurt en zat achter het stuur van een lichte vrachtwagen toen hij vermoedelijk onwel werd. Hij legde een negatieve ademtest af, en werd uit voorzorg voor onderzoek weggevoerd met een ambulance.

Veel schade

Heel wat wagens die in de Burgemeester Gillonlaan en de André Devaerelaan geparkeerd stonden, vertoonden ernstige schade, gaande van diepe krassen over het hele koetswerk en afgerukte spiegels tot platte banden en toegetakelde bumpers. De politie kwam ter plaatse en had enkele uren nodig om alle aangerichte schade vast te stellen. (mv)

© KVDM
De man was aan de slag voor een bedrijf uit de buurt en zat achter het stuur van een lichte vrachtwagen toen hij vermoedelijk onwel werd. Hij legde een negatieve ademtest af, en werd uit voorzorg voor onderzoek weggevoerd met een ambulance. Heel wat wagens die in de Burgemeester Gillonlaan en de André Devaerelaan geparkeerd stonden, vertoonden ernstige schade, gaande van diepe krassen over het hele koetswerk en afgerukte spiegels tot platte banden en toegetakelde bumpers. De politie kwam ter plaatse en had enkele uren nodig om alle aangerichte schade vast te stellen. (mv)