Het ongeval gebeurde rond 6.00 uur. De Citroën C3 reed ook nog tegen een geparkeerde Ford met Franse nummerplaat. Na het ongeval sprongen de inzittenden uit het voertuig. Ze werden opgepikt door een Volkswagen Golf met Franse nummerplaat en gingen er via de E17 vandoor richting Frankrijk.

De zwaar beschadigde Citroën C3 lieten ze achter. De schade aan het rondpunt is groot; Zo is een vangrail zwaar beschadigd en lagen er brokstukken verspreid over de ganse weg. Het is niet de eerste keer dat er op die plaats een dergelijk incident plaats vindt. De politie is een onderzoek gestart.

(AN)

Het ongeval gebeurde rond 6.00 uur. De Citroën C3 reed ook nog tegen een geparkeerde Ford met Franse nummerplaat. Na het ongeval sprongen de inzittenden uit het voertuig. Ze werden opgepikt door een Volkswagen Golf met Franse nummerplaat en gingen er via de E17 vandoor richting Frankrijk. De zwaar beschadigde Citroën C3 lieten ze achter. De schade aan het rondpunt is groot; Zo is een vangrail zwaar beschadigd en lagen er brokstukken verspreid over de ganse weg. Het is niet de eerste keer dat er op die plaats een dergelijk incident plaats vindt. De politie is een onderzoek gestart.(AN)