Bestuurder komt er met de schrik vanaf nadat wagen in gracht belandt in Lauwe

De jongeman kon zich op eigen kracht bevrijden. © AN
Redactie KW

In de Larstraat in Lauwe kwam zondagavond rond 19.00 uur een auto in de gracht terecht. De straat was even afgesloten omdat een takelwagen ter plaatse moest komen. De bestuurder bleef zo goed als ongedeerd.

Even na 19.00 uur zondagavond ramde een wagen een lantaarnpaal in de Larstraat in Lauwe om vervolgens in de gracht te landen. De bestuurder, een jongeman van in de twintig kwam er met de schrik en een pijnlijke schouder vanaf. Hij reed van de LAR in de richting van Lauwe-centrum. Wellicht mistte hij door overdreven snelheid zijn bocht waardoor hij aan de overkant van de weg in de gracht belandde.

In de Larstraat mag je 70 kilometer per uur rijden, maar wie dat probeert in de vrij scherpe bochten mispakt zich al snel. Zeker als het wegdek nat is. Een lantaarnpaal die zich op het pad van de wagen bevond, had minder geluk en moet wellicht vervangen worden.

Het is dan ook niet de eerste keer dat daar een wagen in de gracht belandt. De jongeman kon zich op eigen kracht bevrijden, waarna hij de hulpdiensten verwittigde. Twee agenten en een takelwagen kwamen ter plaatse. De weg was een korte tijd afgesloten voor het verkeer. De man besloot zelf een dokter op te zoeken en sloeg het aanbod van de agenten af om een ambulance op te trommelen.

(AN)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier