Bestuurder gewond na zware klap in Vichte

Redactie KW

Zondagavond deed zich op het kruispunt van Vichteplaats, de Peter Benoitstraat en de Hoekstraat in Vichte een zwaar verkeersongeval voor, waarbij een gewonde viel.

Toen de bestuurder van een witte personenwagen met zijn voertuig uit de richting van Vichteplaats kwam en de Peter Benoitstraat dwarste, kwam hij daarbij in botsing met een grijze bestelwagen, die uit de richting van Anzegem kwam en de Peter Benoitstraat volgde. Door de zware klap werden beide voertuigen weggeslingerd en kwamen tegen de tuinafsluiting terecht van de woning gelegen op de hoek van de Hoekstraat met de Peter Benoitstraat.

Omdat de personenwagen volledig tegen de tuinafsluiting tot stilstand gekomen was, kon de bestuurder niet op eigen kracht zijn voertuig verlaten. Hij moest door de brandweer uit het voertuig worden geholpen en werd gewond naar het ziekenhuis overgebracht. De chauffeur van de bestelwagen bleef als bij wonder ongedeerd. Beide voertuigen zijn door de zware klap volledig vernield. Door het ongeval werd het verkeer dat de Hoekstraat wou inrijden een tijdlang plaatselijk omgeleid.

(NSK – foto NSK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier