Bestuurder belandt in woning maar verkeert niet meer in levensgevaar

© Nele
Redactie KW

Het auto-ongeval gebeurde langs de Meulebekestraat in Pittem. De bestuurder verloor de controle over zijn stuur en werd met levensgevaarlijke verwondingen overgebracht naar het Sint-Andriesziekenhuis in Tielt. Hij is intussen wel buiten levensgevaar.

Het zware ongeval gebeurde iets voor 16 uur. Een bestuurder – een 27-jarige Pittemnaar – kwam met zijn wagen uit de richting van Meulebeke en reed naar Pittem. Langs de Meulebekestraat liep het grondig mis. De man verloor de controle over zijn stuur, raakte een stenen duiker en belandde in een woning. Door het ongeval werd er een enorme ravage aangericht. De bestuurder is er erg aan toe en moest dringend naar het ziekenhuis overgebracht worden. Hij is ondertussen buiten levensgevaar.

Woning stutten

Op het moment van het ongeval was er niemand thuis in de woning. Er is enorm veel schade. De brandweerploeg deed het nodige om de woning te stutten. De rijweg werd afgesloten voor het doorgaand verkeer. De precieze oorzaak van het ongeval moet nog onderzocht worden. Onaangepaste snelheid is niet uitgesloten.

(NS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier