De brandweer werd net na 10 uur ter plaatse geroepen. In de Bergstraat zorgde een spoor van brandstof er over een lengte van honderden meters, voor een spekglad wegdek. Doordat verschillende voertuigen door het spoor hadden gereden, werd de brandstof ook verspreid over de gehele breedte van de rijbaan.

Door middel van water onder hoge druk en detergenten werd de Bergstraat door de brandweer opnieuw proper gemaakt. Een taak die enige tijd in beslag nam. Al die tijd moest de straat voor het verkeer worden afgesloten.

De brandweer werd net na 10 uur ter plaatse geroepen. In de Bergstraat zorgde een spoor van brandstof er over een lengte van honderden meters, voor een spekglad wegdek. Doordat verschillende voertuigen door het spoor hadden gereden, werd de brandstof ook verspreid over de gehele breedte van de rijbaan. Door middel van water onder hoge druk en detergenten werd de Bergstraat door de brandweer opnieuw proper gemaakt. Een taak die enige tijd in beslag nam. Al die tijd moest de straat voor het verkeer worden afgesloten.