Een tractor met een mestkar, die uit de tegenovergestelde richting kwam, vertraagde om de fietsers te laten passeren. De laatste fietser kwam ongelukkig ten val. Het slachtoffer kwam onder het achterste wiel van de mestkar terecht. Ondanks de zorgen van de toegesnelde hulpdiensten overleed de 82-jarige vrouw uit Gentbrugge ter plaatse.

De Oude Zeedijk is een landbouwweg waar veel toeristen met de fiets passeren. Naast de weg werden recent graafwerken uitgevoerd om leidingen aan te leggen. De berm is er zeer zacht. De familieleden werden opgevangen door de dienst slachtofferhulp van de politie.

Het parket van West-Vlaanderen, afdeling Veurne stelde een verkeersdeskundige aan om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.

(JTV/Belga)

Een tractor met een mestkar, die uit de tegenovergestelde richting kwam, vertraagde om de fietsers te laten passeren. De laatste fietser kwam ongelukkig ten val. Het slachtoffer kwam onder het achterste wiel van de mestkar terecht. Ondanks de zorgen van de toegesnelde hulpdiensten overleed de 82-jarige vrouw uit Gentbrugge ter plaatse. De Oude Zeedijk is een landbouwweg waar veel toeristen met de fiets passeren. Naast de weg werden recent graafwerken uitgevoerd om leidingen aan te leggen. De berm is er zeer zacht. De familieleden werden opgevangen door de dienst slachtofferhulp van de politie.Het parket van West-Vlaanderen, afdeling Veurne stelde een verkeersdeskundige aan om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.(JTV/Belga)