De vrouw wou met haar wagen vanuit de Steenovenstraat de Ringlaan oversteken, maar kwam daarbij in aanraking met de wagen van een chauffeur die vanuit Pittem kwam aangereden. De wagen van de vrouw belandde naast de weg. Enkele passanten snelden onmiddellijk toe om de vrouw te helpen.

Met behulp van enkele helpende handen kon de vrouw uiteindelijk zelfstandig uit het autowrak geraken. De vrouw werd lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de andere wagen, die iets verderop tot stilstand kwam, liep redelijk wat schade op. Beide voertuigen moesten getakeld worden.

(BF)

De vrouw wou met haar wagen vanuit de Steenovenstraat de Ringlaan oversteken, maar kwam daarbij in aanraking met de wagen van een chauffeur die vanuit Pittem kwam aangereden. De wagen van de vrouw belandde naast de weg. Enkele passanten snelden onmiddellijk toe om de vrouw te helpen. Met behulp van enkele helpende handen kon de vrouw uiteindelijk zelfstandig uit het autowrak geraken. De vrouw werd lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de andere wagen, die iets verderop tot stilstand kwam, liep redelijk wat schade op. Beide voertuigen moesten getakeld worden.(BF)