Het ongeval gebeurde rond 11 uur langs de Meenseweg in Zillebeke. Om een nog onduidelijke reden reed een BMW langs achter in op een Mercedes. Een van de twee wagens kwam daarbij tegen een duiker terecht die volledig vernield werd.

Het bejaarde koppel zat door het ongeval gekneld in de Mercedes. Uiteindelijk moest het dak van de wagen gehaald worden om hen te kunnen bevrijden. De zeventigers werden in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, maar zijn intussen niet meer in levensgevaar.

De vrouw die achter het stuur van de BMW zat, werd ook gewond weggebracht, maar verkeerde nooit in levensgevaar.

Een voortuin van een huis raakte licht beschadigd. Door het ongeval was een rijstrook van de Meenseweg tijdelijk versperd.

(API)

© API
Het ongeval gebeurde rond 11 uur langs de Meenseweg in Zillebeke. Om een nog onduidelijke reden reed een BMW langs achter in op een Mercedes. Een van de twee wagens kwam daarbij tegen een duiker terecht die volledig vernield werd. Het bejaarde koppel zat door het ongeval gekneld in de Mercedes. Uiteindelijk moest het dak van de wagen gehaald worden om hen te kunnen bevrijden. De zeventigers werden in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, maar zijn intussen niet meer in levensgevaar.De vrouw die achter het stuur van de BMW zat, werd ook gewond weggebracht, maar verkeerde nooit in levensgevaar. Een voortuin van een huis raakte licht beschadigd. Door het ongeval was een rijstrook van de Meenseweg tijdelijk versperd. (API)