Bejaard koppel buiten levensgevaar na aanrijding in Ieper

© API
Redactie KW

Bij een ongeval langs de Meenseweg in Zillebeke raakte dinsdagvoormiddag een bejaard koppel levensgevaarlijk gewond. Dat gebeurde bij een aanrijding langs achter. Het koppel verkeert intussen niet meer in kritieke toestand, laat de betrokken politiezone weten. De vrouw die inreed op de auto van het koppel raakte ook gewond, maar was nooit in levensgevaar.

Het ongeval gebeurde rond 11 uur langs de Meenseweg in Zillebeke. Om een nog onduidelijke reden reed een BMW langs achter in op een Mercedes. Een van de twee wagens kwam daarbij tegen een duiker terecht die volledig vernield werd.

Het bejaarde koppel zat door het ongeval gekneld in de Mercedes. Uiteindelijk moest het dak van de wagen gehaald worden om hen te kunnen bevrijden. De zeventigers werden in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, maar zijn intussen niet meer in levensgevaar.

De vrouw die achter het stuur van de BMW zat, werd ook gewond weggebracht, maar verkeerde nooit in levensgevaar.

Een voortuin van een huis raakte licht beschadigd. Door het ongeval was een rijstrook van de Meenseweg tijdelijk versperd.

(API)

Bejaard koppel buiten levensgevaar na aanrijding in Ieper
© API

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten