Een bestuurder maakte een inschattingsfout en reed er frontaal tegen de scheidingsmuur van een paar garageboxen. De muur en de houten poorten raakten zwaar beschadigd en storten gedeeltelijk in.

De twee wagens die in de garages stonden deelden letterlijk in de brokken en werden eveneens beschadigd. De brandweer kwam ter plaatse om puin te ruimen en de garages te stutten om verdere instorting van het dak te voorkomen. De zwaar beschadigde wagen van de bestuurder werd getakeld en is klaar voor de schroothoop. Niemand raakte gewond.

(JVM)

Een bestuurder maakte een inschattingsfout en reed er frontaal tegen de scheidingsmuur van een paar garageboxen. De muur en de houten poorten raakten zwaar beschadigd en storten gedeeltelijk in. De twee wagens die in de garages stonden deelden letterlijk in de brokken en werden eveneens beschadigd. De brandweer kwam ter plaatse om puin te ruimen en de garages te stutten om verdere instorting van het dak te voorkomen. De zwaar beschadigde wagen van de bestuurder werd getakeld en is klaar voor de schroothoop. Niemand raakte gewond.(JVM)