Om een nog onduidelijke reden belandde de Fiat van de automobilist, die in de Kortrijksestraat uit de richting van Kortrijk kwam, aan de overkant van de weg. Op de hoek met de Schoolstraat knalde de wagen tegen een houten paaltje en kwam tot stilstand tegen de gevel van de Vrije Basisschool Spes Nostra.

De 38-jarige man uit Izegem achter het stuur liep slechts enkele schrammen op. De opgeroepen brandweer van de zone Fluvia hielp hem uit het voertuig. Met een ambulance ging het daarna richting ziekenhuis.

(LSi)

Om een nog onduidelijke reden belandde de Fiat van de automobilist, die in de Kortrijksestraat uit de richting van Kortrijk kwam, aan de overkant van de weg. Op de hoek met de Schoolstraat knalde de wagen tegen een houten paaltje en kwam tot stilstand tegen de gevel van de Vrije Basisschool Spes Nostra. De 38-jarige man uit Izegem achter het stuur liep slechts enkele schrammen op. De opgeroepen brandweer van de zone Fluvia hielp hem uit het voertuig. Met een ambulance ging het daarna richting ziekenhuis.(LSi)