Ter hoogte van de oprit van de A19 in Menen reed een Ford Mondeo om een nog onduidelijke reden op het eerste rijvak pardoes achteraan op een oplegger in. De wagen kwam met de neus volledig onder de oplegger te zitten maar gelukkig voor de automobilist stopte de inslag ter hoogte van de voorruit. Na de botsing duurde het toch nog enkele tientallen meters vooraleer de trekker met oplegger, met de auto onder de oplegger, tot stilstand kon komen.

De automobilist kon zelf uit zijn wagen kruipen en werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Tot na 1.00 uur bleef de rechterrijstrook van de A19 richting Ieper voor alle verkeer afgesloten. De brandweer van de zone Fluvia zorgde voor het opruimen van de brokstukken.

(LSi)

Ter hoogte van de oprit van de A19 in Menen reed een Ford Mondeo om een nog onduidelijke reden op het eerste rijvak pardoes achteraan op een oplegger in. De wagen kwam met de neus volledig onder de oplegger te zitten maar gelukkig voor de automobilist stopte de inslag ter hoogte van de voorruit. Na de botsing duurde het toch nog enkele tientallen meters vooraleer de trekker met oplegger, met de auto onder de oplegger, tot stilstand kon komen. De automobilist kon zelf uit zijn wagen kruipen en werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Tot na 1.00 uur bleef de rechterrijstrook van de A19 richting Ieper voor alle verkeer afgesloten. De brandweer van de zone Fluvia zorgde voor het opruimen van de brokstukken. (LSi)