De politie van Bredene/De Haan werd hiervan onmiddellijk door een omwonende verwittigd. Ook brandweer en ziekenwagen kwamen ter plaatse.

Ter plaatse trof men een ravage aan. Een Audi A3 met twee inzittenden had blijkbaar twee reglementair geparkeerde voertuigen aangereden en was enkele tientallen meter verder op zijn dak beland. Zowel het aanrijdende als de twee geparkeerde voertuigen werden zwaar beschadigd. De straat werd voor het verkeer afgesloten.

Eén van de passagiers bleek lichtgewond te zijn en werd naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder was nergens te bespeuren. Iets later kon de politie hem toch aantreffen op een camping in de buurt. De man, een 30-jarige Antwerpenaar, bleek onder invloed van alcohol en drugs. Hij verkeerde bovendien in staat van openbare dronkenschap en werd bestuurlijk aangehouden.

De politie van Bredene/De Haan werd hiervan onmiddellijk door een omwonende verwittigd. Ook brandweer en ziekenwagen kwamen ter plaatse.Ter plaatse trof men een ravage aan. Een Audi A3 met twee inzittenden had blijkbaar twee reglementair geparkeerde voertuigen aangereden en was enkele tientallen meter verder op zijn dak beland. Zowel het aanrijdende als de twee geparkeerde voertuigen werden zwaar beschadigd. De straat werd voor het verkeer afgesloten.Eén van de passagiers bleek lichtgewond te zijn en werd naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder was nergens te bespeuren. Iets later kon de politie hem toch aantreffen op een camping in de buurt. De man, een 30-jarige Antwerpenaar, bleek onder invloed van alcohol en drugs. Hij verkeerde bovendien in staat van openbare dronkenschap en werd bestuurlijk aangehouden.