Het is een fenomeen dat wel vaker gebeurt: een bestuurder raakt op een stil moment een geparkeerde wagen, maar gaat er bij gebrek aan getuigen gewoon vandoor zonder de eigenaar of de politie te verwittigen. Maar wat een vrouw uit Roeselare vrijdagochtend moest vaststellen, gaat nog wat verder. De hele rechterkant van haar wagen was vernield. Krassen, de ruiten er uit en een deur opengescheurd.

De eigenares vermoedt dat het ongeval ergens tussen 6 en 6.30 uur gebeurde, in de Beversesteenweg ter hoogte van huisnummer 585, vlakbij bakkerij Vanbruane. Gezien de impact vermoeden veel mensen dat het eerder om een vrachtwagen of tractor kan gaan. Maar de dader is voorlopig wel nog spoorloos. "Ik ben er niet goed van", reageert Kelly, maar een ongeval zat er volgens haar wel aan te komen. "Ze rijden hier ook veel te gevaarlijk..."

Wie meer zag of rond dat tijdstip iets heeft opgemerkt, neemt best contact op met de politie. Intussen lanceerde Kelly ook zelf een oproep op Facebook:

Iemand aub iets gezien? 😭 rond 6u30 deze morgen beversesteenweg roeselare

Geplaatst door Kelly Van R op donderdag 10 mei 2018
Het is een fenomeen dat wel vaker gebeurt: een bestuurder raakt op een stil moment een geparkeerde wagen, maar gaat er bij gebrek aan getuigen gewoon vandoor zonder de eigenaar of de politie te verwittigen. Maar wat een vrouw uit Roeselare vrijdagochtend moest vaststellen, gaat nog wat verder. De hele rechterkant van haar wagen was vernield. Krassen, de ruiten er uit en een deur opengescheurd. De eigenares vermoedt dat het ongeval ergens tussen 6 en 6.30 uur gebeurde, in de Beversesteenweg ter hoogte van huisnummer 585, vlakbij bakkerij Vanbruane. Gezien de impact vermoeden veel mensen dat het eerder om een vrachtwagen of tractor kan gaan. Maar de dader is voorlopig wel nog spoorloos. "Ik ben er niet goed van", reageert Kelly, maar een ongeval zat er volgens haar wel aan te komen. "Ze rijden hier ook veel te gevaarlijk..."Wie meer zag of rond dat tijdstip iets heeft opgemerkt, neemt best contact op met de politie. Intussen lanceerde Kelly ook zelf een oproep op Facebook: