Hij kon 200 meter voor de afrit van Beernem zijn voertuig op de pechstrook parkeren en probeerde in eerste instantie met een poederblusser zelf de brandende motor te blussen. Dat lukte echter niet en de onfortuinlijke bestuurder kon niets anders dan de komst van de inmiddels opgeroepen brandweer afwachten.

Die had het vuur snel onder controle maar kon niet verhinderen dat de wagen volledig in de vlammen opging. Door de rookontwikkeling en de bluswerken was de rechterrijbaan afgesloten voor het verkeer richting kust. Wat voor file zorgde vanaf Aalter. Niemand raakte gewond.

(JVM)

Hij kon 200 meter voor de afrit van Beernem zijn voertuig op de pechstrook parkeren en probeerde in eerste instantie met een poederblusser zelf de brandende motor te blussen. Dat lukte echter niet en de onfortuinlijke bestuurder kon niets anders dan de komst van de inmiddels opgeroepen brandweer afwachten. Die had het vuur snel onder controle maar kon niet verhinderen dat de wagen volledig in de vlammen opging. Door de rookontwikkeling en de bluswerken was de rechterrijbaan afgesloten voor het verkeer richting kust. Wat voor file zorgde vanaf Aalter. Niemand raakte gewond. (JVM)