Auto belandt op rondpunt na ongeval in Oudenburg

Redactie KW

De bestuurder legde een positieve ademtest af.

In de Westkerkestraat in Oudenburg gebeurde op 1 februari net voor 1u een verkeersongeval. Een 52-jarige man uit Oudenburg reed met zijn personenwagen langs de Westkerkestraat richting Westkerke.

Positieve ademtesten

Ter hoogte van het rondpunt raakte hij een verkeersgeleider en kwam hij op het rondpunt aan de overzijde tot stilstand. Hij en zijn passagier, een 39-jarige man uit Oudenburg, waren niet gewond. De bestuurder reed onder invloed van alcohol. Hij legde een positieve ademtest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken. Het voertuig was niet meer rijvaardig en werd getakeld.

In de Nieuwstraat merkte ploeg Kouter diezelfde dag rond 01.49u een personenwagen op die aan hoge snelheid langs de Westkerkestraat reed. De wagen werd staande gehouden in de Nieuwstraat. De bestuurder, een 38-jarige man uit Oudenburg, reed onder invloed van alcohol. Hij legde een positieve ademtest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken.

Ook op 1 februari vernieilden onbekenden de motorkap en het dak van een geparkeerde personenwagen in de Zandvoordestraat rond 12.30u.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier