Ter hoogte van de afrit Kortrijk-Oost zijn vrijdagochtend omstreeks 07.45 uur twee vrachtwagens op elkaar ingereden. Niemand raakte gewond, maar het ongeval veroorzaakt wel een uur file op de E17 in de richting van Frankrijk. Twee rijstroken zijn er versperd.

Volgens het Vlaams Verkeerscentrum is het minstens een uur aanschuiven vanaf Waregem in de richting van Frankrijk. Verkeer vanuit Gent wordt aangeraden om de E17 in Kortrijk te vermijden. Omrijden kan via de E40 richting Brugge en vervolgens via de E403.

(Belga)

Ter hoogte van de afrit Kortrijk-Oost zijn vrijdagochtend omstreeks 07.45 uur twee vrachtwagens op elkaar ingereden. Niemand raakte gewond, maar het ongeval veroorzaakt wel een uur file op de E17 in de richting van Frankrijk. Twee rijstroken zijn er versperd. Volgens het Vlaams Verkeerscentrum is het minstens een uur aanschuiven vanaf Waregem in de richting van Frankrijk. Verkeer vanuit Gent wordt aangeraden om de E17 in Kortrijk te vermijden. Omrijden kan via de E40 richting Brugge en vervolgens via de E403.(Belga)