Roeselare Zware brand vermeden bij afvalbedrijf Vanheede in Roeselare dankzij alarmsysteem

In de nacht van maandag op dinsdag is de brandweer van de zone Midwest in grote getale uitgerukt naar het afvalverwerkend bedrijf Vanheede Environment Group in Roeselare. Een hoop restafval had er door zelfontbranding een grote opslagloods volledig onder de rook gezet. Dankzij de automatische rook- en vuurdetectie, het sprinklersysteem en de inzet van de brandweer kon schade aan de loods vermeden worden.

Damme Wagen gaat aan het slippen en belandt in Damse Vaart

Voor de tweede nacht op rij gebeurde langs de Damse Vaart in Damme een zwaar ongeval. Zaterdagnacht belande in Hoeke een wagen tegen een boom en vloog in brand. De bestuurder kwam daarbij om het leven. Zondagnacht ging een zware SUV langs de Damse Vaart-Zuid aan het slippen, hij raakte van de weg en belandde in de Damsevaart.

Waregem Spectaculair ongeval in Waregem

Zondagmorgen deed zich iets na 7 uur een spectaculair verkeersongeval voor op de Expresweg tussen Waregem en de op- en afritten te Sint-Eloois-Vijve.

Ieper Brand aan sauna vernielt wellness Alflex in Ieper

Een hevige brand heeft vrijdagnacht de volledige wellnessruimte van bad- en bedhuis Alflex in Ieper vernield. Rookmelders in hun woning haalden uitbaters en bewoners Jo Flamen en Charlotte Staelens uit hun slaap. "Gelukkig hadden we geen gasten meer", aldus het koppel.