Moorsele 57-jarige vrouw zwaargewond aan benen na dodehoekongeval in hartje Moorsele

Op het kruispunt van de Rozenstraat en de Salinusstraat, pal aan het Sint-Maartensplein, deed zich donderdagnamiddag een zwaar verkeersongeval voor. Mieke L., een 57-jarige vrouw uit Moorsele, kwam onder een vrachtwagen terecht en moest door de hulpdiensten worden bevrijd. De dame werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Gevreesd wordt dat ze haar beide benen zal verliezen.

Langemark-Poelkapelle Overleden landbouwer zou in december voor het eerst papa worden

Een tragisch werkongeval kostte het leven aan Bert Vanoverberghe. De amper 26-jarige landbouwer uit Madonna, een deelgemeente van Langemark-Poelkapelle, was nog maar een jaar getrouwd met Tine Maes en zou in december voor de eerste keer vader worden. "Hij keek er zo naar uit om papa te worden", zucht zijn echtgenote.

Roeselare Zware brand vermeden bij afvalbedrijf Vanheede in Roeselare dankzij alarmsysteem

In de nacht van maandag op dinsdag is de brandweer van de zone Midwest in grote getale uitgerukt naar het afvalverwerkend bedrijf Vanheede Environment Group in Roeselare. Een hoop restafval had er door zelfontbranding een grote opslagloods volledig onder de rook gezet. Dankzij de automatische rook- en vuurdetectie, het sprinklersysteem en de inzet van de brandweer kon schade aan de loods vermeden worden.