65-jarige wielertoerist die onwel werd in Rekkem, is overleden

De wielertoerist die zaterdagochtend onwel werd vlak voor de start van de Smokkelaarstocht is in het ziekenhuis overleden. © foto WO
Olaf Verhaeghe

De 65-jarige Menenaar die vlak voor de start van de Smokkelaarstocht in Rekkem onwel werd, is dit weekend overleden. De man werd nog ter plaatse gereanimeerd maar stierf in het AZ Delta in Roeselare.

De fietser werd onwel en kwam ten val in de Moeskroenstraat in Rekkem ter hoogte van de Kasteeldreef. De spoeddiensten kwamen ter plaatse om de man te reanimeren. De 65-jarige Menenaar was met enkele clubgenoten van WTC X-Treem op weg naar Vrije Basisschool Ons Kasteeltje in de Kasteeldreef in Rekkem waar de inschrijvingen plaatsvonden.

Spijtig genoeg mochten de reanimatiepogingen niet baten. De Menenaar werd nog overgebracht naar het Roeselaarse AZ Delta waar hij overleed. De man was getrouwd, vader van twee dochters en grootvader van vier kleinkinderen. De uitvaartplechtigheid vindt komende zaterdag, 14 maart om 10.30 uur plaats in de Meense Sint-Vedastuskerk. (WO/WVS/OV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier