De Roeselarestraat is een belangrijke verbindingsweg tussen Staden en Zarren. Op een recht stuk weg midden tussen beide gemeenten verloor een 49-jarige vrouw iets verderop in Zarren om onduidelijke redenen de controle over het stuur van haar voertuig. De vrouw, die richting haar woning reed, week plots naar links af, reed over het andere rijvak, en knalde uiteindelijk tegen een vrachtwagen die geparkeerd stond voor het autobedrijf CD Cars.

De knal was enorm. Het voorste deel van de wagen van de vrouw boorde zich onder de vrachtwagen die op zijn beurt een vijftal meter vooruit schoof en daardoor quasi tegen een andere geparkeerde wagen botste. Onmiddellijk na het ongeval snelden de hulpdiensten toe. Onder andere de brandweer en een MUG kwamen ter plaatse. Het was echter al snel duidelijk dat alle hulp te laat kwam.

(BF)

De Roeselarestraat is een belangrijke verbindingsweg tussen Staden en Zarren. Op een recht stuk weg midden tussen beide gemeenten verloor een 49-jarige vrouw iets verderop in Zarren om onduidelijke redenen de controle over het stuur van haar voertuig. De vrouw, die richting haar woning reed, week plots naar links af, reed over het andere rijvak, en knalde uiteindelijk tegen een vrachtwagen die geparkeerd stond voor het autobedrijf CD Cars. De knal was enorm. Het voorste deel van de wagen van de vrouw boorde zich onder de vrachtwagen die op zijn beurt een vijftal meter vooruit schoof en daardoor quasi tegen een andere geparkeerde wagen botste. Onmiddellijk na het ongeval snelden de hulpdiensten toe. Onder andere de brandweer en een MUG kwamen ter plaatse. Het was echter al snel duidelijk dat alle hulp te laat kwam. (BF)