49-jarige vrouw komt om het leven bij ongeval in Zarren

© BF
Redactie KW

Op de Roeselarestraat in Zarren gebeurde maandagmiddag om 16.00 uur een tragisch ongeval. Een 49-jarige vrouw kwam daarbij om het leven.

De Roeselarestraat is een belangrijke verbindingsweg tussen Staden en Zarren. Op een recht stuk weg midden tussen beide gemeenten verloor een 49-jarige vrouw iets verderop in Zarren om onduidelijke redenen de controle over het stuur van haar voertuig. De vrouw, die richting haar woning reed, week plots naar links af, reed over het andere rijvak, en knalde uiteindelijk tegen een vrachtwagen die geparkeerd stond voor het autobedrijf CD Cars.

De knal was enorm. Het voorste deel van de wagen van de vrouw boorde zich onder de vrachtwagen die op zijn beurt een vijftal meter vooruit schoof en daardoor quasi tegen een andere geparkeerde wagen botste. Onmiddellijk na het ongeval snelden de hulpdiensten toe. Onder andere de brandweer en een MUG kwamen ter plaatse. Het was echter al snel duidelijk dat alle hulp te laat kwam.

(BF)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten