In de nacht van dinsdag op woensdag heeft zich op de E17 richting Antwerpen in Kortrijk een dodelijk ongeval voorgedaan. Een jonge vrouw, geboren in 1984, werd er op de rechterrijstrook aangereden door een personenwagen . De vrouw liep te voet langs de snelweg nadat ze uitgestapt was uit haar wagen. Die stond om onbekende reden stil op de pechstrook. Achter het stuur zat op het moment van het ongeval een man. Niet haar echtgenoot, wel een vriend van het slachtoffer.

Twee ambulanciers die toevallig getuige waren van de feiten, probeerden nog hulp te bieden maar het slachtoffer overleed ter plaatse. Het parket stelde een verkeersdeskundige aan om de omstandigheden van het ongeval verder te onderzoeken. Vast staat alvast dat de bestuurder van het aanrijdende voertuig, een man uit Waregem, niet gedronken had en ook niet te snel reed. Waarom het voertuig halt hield op de pechstrook en het slachtoffer uitstapte, wordt onderzocht. (OV)

In de nacht van dinsdag op woensdag heeft zich op de E17 richting Antwerpen in Kortrijk een dodelijk ongeval voorgedaan. Een jonge vrouw, geboren in 1984, werd er op de rechterrijstrook aangereden door een personenwagen . De vrouw liep te voet langs de snelweg nadat ze uitgestapt was uit haar wagen. Die stond om onbekende reden stil op de pechstrook. Achter het stuur zat op het moment van het ongeval een man. Niet haar echtgenoot, wel een vriend van het slachtoffer.Twee ambulanciers die toevallig getuige waren van de feiten, probeerden nog hulp te bieden maar het slachtoffer overleed ter plaatse. Het parket stelde een verkeersdeskundige aan om de omstandigheden van het ongeval verder te onderzoeken. Vast staat alvast dat de bestuurder van het aanrijdende voertuig, een man uit Waregem, niet gedronken had en ook niet te snel reed. Waarom het voertuig halt hield op de pechstrook en het slachtoffer uitstapte, wordt onderzocht. (OV)