MVB reed met zijn motor richting Oostende toen het rond 17 uur, net voor de afslag Vosseslag, mis ging. Volgens een getuige wou de man een voorligger inhalen. Tijdens het inhaalmanoeuvre verloor hij de controle over het stuur en kwam met zijn motor in de berm terecht. Zijn motor kwam tot stilstand tegen een verlichtingspaal. De klap was groot, de brokstukken lagen meters ver. De hulpdiensten kwamen nog ter plaatse, maar alle hulp kwam te laat. De man was op slag dood.

Het parket van Brugge stelde een verkeersdeskundige aan om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. Volgens Commissaris Dennis Goes van de Bredense politie is nog niet duidelijk hoe het ongeval precies kon gebeuren. De Koninklijke Baan werd tijdens het onderzoek volledig afgesloten tussen de Vosseslag en de Hippodroom.

Inmiddels sijpelt het nieuws dat MVB omkwam langzaam binnen bij zijn vrienden. Op sociale media regent het steunbetuigingen voor de familie en vrienden van de 21-jarige Oostendenaar.

(JRO)

MVB reed met zijn motor richting Oostende toen het rond 17 uur, net voor de afslag Vosseslag, mis ging. Volgens een getuige wou de man een voorligger inhalen. Tijdens het inhaalmanoeuvre verloor hij de controle over het stuur en kwam met zijn motor in de berm terecht. Zijn motor kwam tot stilstand tegen een verlichtingspaal. De klap was groot, de brokstukken lagen meters ver. De hulpdiensten kwamen nog ter plaatse, maar alle hulp kwam te laat. De man was op slag dood.Het parket van Brugge stelde een verkeersdeskundige aan om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. Volgens Commissaris Dennis Goes van de Bredense politie is nog niet duidelijk hoe het ongeval precies kon gebeuren. De Koninklijke Baan werd tijdens het onderzoek volledig afgesloten tussen de Vosseslag en de Hippodroom.Inmiddels sijpelt het nieuws dat MVB omkwam langzaam binnen bij zijn vrienden. Op sociale media regent het steunbetuigingen voor de familie en vrienden van de 21-jarige Oostendenaar. (JRO)