Onderzoek naar verdacht overlijden van 35-jarige vrouw in Westende

Bij het ongeval raakten vier personen gewond. © GF
Redactie KW

Politie en parket voeren een onderzoek naar een verdacht overlijden van een vrouw (35) zondagochtend in Westende. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Het is nog niet duidelijk hoe het slachtoffer precies om het leven is gekomen.

Het levenloze lichaam werd zondagochtend aangetroffen in een woning in de Distellaan in Westende, een deelgemeente van Middelkerke. De precieze omstandigheden van het overlijden worden momenteel volop onderzocht. Mogelijk is er sprake van een fatale overdosis drugs, maar daar zal de wetsdokter meer duidelijkheid over moeten brengen.

Het parket is karig met commentaar. “De oorzaak van haar overlijden is op vandaag nog helemaal niet gekend. De vaststellingen van de aangestelde wetsdokter zullen daaromtrent meer klaarheid moeten scheppen, doch dit is vooralsnog op dit ogenblik nog niet het geval”, klinkt het daar.

In de woning waren volgens het parket nog drie personen aanwezig. “Deze personen zullen worden verhoord om te achterhalen of zij meer kunnen vertellen omtrent deze feiten. Aangaande hun eventuele betrokkenheid bij het overlijden kan op vandaag uiteraard nog geen enkele uitspraak verricht worden.”

In de zaak is een gerechtelijk onderzoek gevorderd. Er zal een autopsie uitgevoerd worden om de precieze doodsoorzaak te achterhalen. De drie mogelijke verdachten mochten ondertussen beschikken.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier