Alle leerlingen van de derde graad van de Wevelgemse basisscholen werden uitgenodigd om deel te nemen aan de wedstrijd. Zeven klassen gingen de uitdaging aan, ongeveer honderd ontwerpen werden door een jury van grafisch deskundigen en leden van de wereldraad gekeurd. Uiteindelijk werd het ontwerp van Zoë Verhaeghe eruit gepikt.

"Ik was totaal verrast", aldus een dolgelukkige winnares. "Het logo stelt een wereldbol voor in de vorm van een ballon die de lucht ingaat. Aan het touwtje van de ballon hangen twee kinderen, in verschillende kleuren, die elkaar een hand geven. Dat betekent dat we elkaar moeten helpen."

Zoë krijgt een geschenkmand, maar de hele klas geniet mee want de leerlingen van Tine Mispelaere worden getrakteerd op een fairtrade ontbijt.

(SLW)

Alle leerlingen van de derde graad van de Wevelgemse basisscholen werden uitgenodigd om deel te nemen aan de wedstrijd. Zeven klassen gingen de uitdaging aan, ongeveer honderd ontwerpen werden door een jury van grafisch deskundigen en leden van de wereldraad gekeurd. Uiteindelijk werd het ontwerp van Zoë Verhaeghe eruit gepikt."Ik was totaal verrast", aldus een dolgelukkige winnares. "Het logo stelt een wereldbol voor in de vorm van een ballon die de lucht ingaat. Aan het touwtje van de ballon hangen twee kinderen, in verschillende kleuren, die elkaar een hand geven. Dat betekent dat we elkaar moeten helpen." Zoë krijgt een geschenkmand, maar de hele klas geniet mee want de leerlingen van Tine Mispelaere worden getrakteerd op een fairtrade ontbijt.(SLW)