Zimmerman komt naar JOC Ieper

Redactie KW

Hypnoiz, de concertwerking gelinkt aan Jeugdhuis JOC Ieper, palmt op 13 april voor de derde maal dit jaar de concertzaal van het JOC in

De headliner van de avond is deze keer Zimmerman, het soloproject van Simon Casier van de Kortrijkse band Balthazar. “We proberen ervoor te zorgen dat jongeren uit Ieper, en bij uitbreiding de Westhoek, niet altijd naar grotere steden als Kortrijk of Gent moeten voor een kwalitatief clubconcert.” licht Gust Claeys, vrijwilliger bij Hypnoiz, toe.

In het voorprogramma spelen de Gentse singer-songwriter Lee Anderson en het Kortrijkse Ho Bear. “Deze twee namen zijn een perfecte aanvulling op de headliner, met een duidelijke keuze voor intieme, melancholische muziek. Bovendien mogen we met Ho Bear, de band rond Ieperling Vincent Coomans, ook een vriend des huizes verwelkomen. Hij stelt bij ons zijn nieuwe project en nieuwe EP voor.” Vincent Coomans stond een tien jaar terug mee aan de wieg van de concertwerking.

Tickets zijn te verkrijgen via de website van het CCI. Meer informatie over het concert is online terug te vinden via de Facebook van Hypnoiz of via mail naar sander.nolf@jocieper.be .

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier